Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lamborghini Murciélago

Nieuws: Lamborghini Murciélago

Lamborghini Murciélago LP 640 Roadster Versace

25.06.2008

Twee jaar geleden lanceerde Lamborghini de Murciélago LP 640 Roadster Versace. Een gelimiteerd model, bedoeld om het ‘ad personam’ programma van de Italiaanse fabrikant te promoten. In Milaan presenteren de twee partners een uitgebreider programma, bedoeld voor het grote publiek.

De LP 640 Roadster Versace werd gebouwd in een oplage van slechts tien stuks. Vanaf heden kan iedere klant zijn bolide via het ´ad personam´ programma op smaak laten bouwen. Het uiteindelijke resultaat van de samenwerking zal voor het eerst aan het publiek worden getoond bij het Maison's Via Gesù 12 in Milaan.

LP 640 Roadster Versace
Lamborghini MurcélagoIn Milaan staat een nieuwe LP 640 Roadster Versace te pronken. Deze is te herkennen aan zijn speciale witte kleur met het Griekse sleutelmotief in de voorbumper en de deuren. Om de schoonheid van de 12-cilinder motor nog beter te aanschouwen, wordt het motorcompartiment afgeschermd door een volledig transparante motorkap. Het interieur ademt ook een en al 'ad personam' uit. Speciaal nappaleer is wat de stoelen, deurpanelen en het dashboard siert. Ook ook hiertreffen we overal het typische Griekse beeldmerk van Versace.

Versace accessoirelijn
Lamborghini MurcélagoOm deze uniek samenwerking tussen de twee stijliconen te bekrachtigen heeft Versace een productlijn ontworpen, speciaal gericht op de LP 640 Roadster Versace. De totale lijn omvat een koffer, sporttas, handschoenen, schoenen, riem, een pet en een tweetal broeken. Ook een portefeuille en een opbergtas voor je kostuum ontbreken niet. In alle accessoires zijn het Versace- en Lamborghini-beeldmerk verwerkt. Tevens worden ze allen met de hand vervaardigd. De collectie is uitsluitend verkrijgbaar in de exclusieve Versace boetieks of bij de Lamborghini-dealer.

'ad personam' programma
Lamborghini Murcélago´ad personam' omvat een programma waarin veeleisende klanten hun Lamborghini volledig naar eigen wens kunnen samenstellen. Nagenoeg alle details in het interieur en exterieur worden op aanvraag van de koper vervaardigd. Om dit te realiseren werken de Versace-designers nauw samen met het Lamborghini Centro Stile, het designcentrum van het Italiaanse sportwagenmerk.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model