Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lamborghini Murciélago LP 670-4 SV

Nieuws: Lamborghini Murciélago LP 670-4 SV

Lamborghini trakteert China

27.04.2010

Een stijgende economie, hogere inkomsten, meer vraag naar dure auto’s. Het is momenteel de situatie op de Chinese automarkt. Sportwagens zijn in het Aziatische land booming en Lamborghini heeft zijn aandeel aldaar significant zien toenemen. Om iets terug te doen komt het met de Murciélago LP-570 SuperVeloce China Edition. Slechts 10 stuks worden er gebouwd.

Vorige jaar zag Lamborghini haar afzet in China met 11% stijgen zolang de economie sterk blijft groeien in Azië is de rek er nog lang niet uit. Vandaar dat de Italiaanse fabrikant afgelopen week haar zevende dealerschap opende. De achtste ligt in het verschiet. Maar Lamborghini wil graag ook iets terugdoen voor de alsmaar toenemende vraag naar (super)sportwagens en collectors items in China. Exclusief voor China ontwikkelde het daarom deze Murciélago LP 670-4 SuperVeloce China Edition.

Vulkanisch
Lamborghini MurcielagoDe China Edition onderscheidt zich van de reguliere SuperVeloce aan de hand van een plaquette met daarop straks de naam van de eigenaar en de striping over de lengte van het koetswerk. De oranje streep symboliseert de enorme krachtontwikkeling van een actieve vulkaan. Specificaties van deze exclusieve editie zijn gelijk aan de normale LP 670-4 en dat betekent een maximum output van 670 pk, een acceleratie van nul naar honderd in 3,2 seconden en een top van 342 km/h.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model