Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lamborghini Gallardo

Nieuws: Lamborghini Gallardo

Vorsteiner nu ook aan de Lamborghini’s

17.12.2012

‘Coming soon ...’ staat er op de officiële website van Vosteiner. Een preview van hun Lamborghini-programma hebben we echter al te pakken. Dit is de Vorsteiner Renazzo-V, gebaseerd op de (oude) Gallardo.

De Gallardo zal dus de spits afbijten van Vorsteiner´s aangekondigde, nieuwe tuningprogramma voor Lamborghini. Rouwig hoef je daar niet om te zijn, want de in Californië gevestigde tuner pakt de af fabriek voor- en achterzijde zo ingrijpend aan, dat weinigen zullen merken dat ze met de prefacelift Gallardo te maken hebben.

Kwaliteit voorop
De Renazzo-V stylingkit zal beschikbaar zijn voor zowel de LP560-4 als de LP570-4 Superleggera, en zo mogelijk ook voor de vernieuwde Gallardo. Dat laatste is niet duidelijk, maar Vorsteiner zal daarover ongetwijfeld meer vertellen als het hun Lamborghini-programma officieel voorstelt. Zeker is dat er diverse smaken wielen worden aangeboden, en wel in de maten 19 of 20 inch. Ook wil Vorsteiner nu alvast op het hart drukken dat alle stylingcomponenten gemaakt zullen worden van koolstofvezel en vervolgens zeer nauwkeurig aansluiten op de bestaande panelen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model