Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Chevrolet Camaro

Nieuws: Chevrolet Camaro

Noodfacelift! Chevrolet krabbelt terug met afgezwakt Camaro-design

07.05.2019

"The new Camaro SS front-end appearance is based on the distinctive design of the Camaro Shock show vehicle", aldus Chevrolet in zijn persbericht. Die zin kun je vertalen als: "We hebben zoveel kritiek gekregen op het ontwerp van de Camaro SS dat we nu al een facelift doorvoeren."

Chevrolet introduceerde een jaar geleden de opgewaardeerde Camaro. Meteen was er rumoer rondom de SS-uitvoering. Die was uitgevoerd met een enorme gapende grille en een vrij laag gepositioneerd Chevrolet-logo.

Shock Yellow
Afgelopen november had de Camaro SS Shock Yellow – een 'studiemodel' dat op de SEMA-show in Las Vegas stond – ineens een gecorrigeerde neus. Chevrolet had simpelweg de 'bowtie' naar boven verplaatst en de zwarte balk in het midden van de grille in wagenkleur gespoten.

Noodfacelift
Die noodfacelift is nu ook doorgevoerd op het productiemodel. Andere wijzigingen voor het 2020-modeljaar zijn technisch. De 3,6 liter V6 van de Camaro is nu gekoppeld aan een tientrapsautomaat in plaats van eentje met acht verzetten. De V8 krijgt een nieuwe basisuitvoering: de LT1.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model