Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Foto's: Nieuws Lamborghini Gallardo

Nieuws: Lamborghini Gallardo

ISMA GTV-kit voor Gallardo LP560-4

04.11.2009

ISMA die erg gecharmeerd is van Lamborghini’s heeft een nieuwe bodykit voor de Gallardo LP560-4 samengesteld die het raspaard net even wat lekkerder laat smoelen.

Afgelopen februari toonde ISMA ons al een voorproefje van de GTV-bodykit die er tamelijk productierijp uitzag. Klaarblijkelijk was dit gezichtbedrog, want de tuner heeft het pakket nu pas in de schappen liggen.

458 Italia de baas
Lamborghini GallardoWie zijn Gallardo LP560-4 bij ISMA op de brug parkeert kan een in hoogte verstelbaar sportchassis en een uitlaatsysteem van RVS tegemoet zien. Door dit nieuwe uitlaatsysteem worden de gassen sneller naar de weide wereld geleid met als gevolg een vermogens- en koppeltoename van 30 pk en 20 Nm. In totaliteit beschik je dan over 590 pk en 560 Nm. En dat is toch prettig om te weten wanneer straks een Ferrari 458 Italia naast je parkeert voor het stoplicht. Bijkomend prestatiegerichte eigenschap is dat ISMA sommige standaard carrosseriepanelen heeft vervangen voor aerodynamische exemplaren van koolstofvezel. Ook de 20 inch wielen en de kuipstoelen zijn lichter dan die van de fabriek. Al deze ingrepen schelen mee te slepen gewicht en dan kan die andere Italiaanse paard helemaal zijn borst natmaken.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model