Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lamborghini Gallardo

Nieuws: Lamborghini Gallardo

Gaat Lamborghini alsnog verrassen?

26.09.2012

Het bleef de laatste dagen angstvallig stil rond Lamborghini. Het merk teast er normaal gesproken flink op los in aanloop naar een grote beurs maar hulde zich nu in stilzwijgen, tot vandaag. Zien we hier het begin van een nieuwe Gallardo?

De Autosalon van Parijs staat voor de deur en menig fabrikant is ons al weken aan het opwarmen voor de vele primeurs die op de beursvloer geparkeerd zullen gaan worden. Uit de hoek van de Italiaanse supercars bleef het tot op heden echter stil, Ferrari noch Lamborghini had iets van zich laten horen. Vandaag zien we echter de eerste levenstekenen van wat wel eens een grote beursknaller kan gaan worden.

Gallardo
Lamborghini heeft namelijk een filmpje online gezet waarin vele losse auto-onderdelen het scherm passeren. Voordat het eindresultaat zichtbaar wordt verschijnt echter de naam 'Gallardo' in het beeld. Het betreft een logo dat we niet eerder hebben gezien waarmee wellicht gehint wordt naar een compleet nieuw model. Dat er in ieder geval aan een nieuwe Gallardo gewerkt wordt werd vorige maand nog door Lamborghini bevestigd, de modellijn zou met de nieuwe generatie namelijk een stuk overzichtelijker worden. De teaser kan ons natuurlijk ook blij maken met een dooie mus en staan voor de zoveelste speciale variant van de huidige V10-stier. Vanavond of morgen als de deuren van de Autosalon van Parijs open gaan weten we meer!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model