Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lamborghini Concept

Nieuws: Lamborghini Concept

Lamborghini gaat ons verrassen in Geneve

15.02.2013

Lamborghini's topman heeft door laten schemeren dat de Autosalon van Genève het podium zal zijn voor een spectaculaire conceptcar. Volgens bronnen zou het om een concept gaan die in lijn ligt met de F12berlinetta van Ferrari.

Stephan Winkelmann sprak over 'een zeer bijzondere Lamborghini met twee portieren, twee zitplaatsen en een V12, maar de auto zal niet gebaseerd zijn op de Aventador'. Uit dit laatste gegeven is op te maken dat de motor zich voorin de auto bevindt. Meteen wordt er zodoende gedacht aan Lamborghini's antwoord op de onlangs door Ferrari gepresenteerde F12berlinetta, een GT met sportwagenaspiraties.

Lange baan
Wat de nieuwe Lamborghini, die overigens los staat van het 1.000 pk sterke jubileummodel, ook mag zijn, Ferrari hoeft zich geen zorgen te maken. Winkelmann heeft aangegeven dat het nadrukkelijk om een studiemodel gaat en productie er voorlopig niet inzit. Liever richten én wachten hij en zijn medewerkers op groen licht voor de Urus, de SUV die vorig jaar als concept het levenslicht zag. Lamborghini's verrassing is, na de Estoque, dus hun tweede concept dat op de lange baan wordt geschoven. Op voorhand al.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model