Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lamborghini Cabrera

Nieuws: Lamborghini Cabrera

Teaseroffensief Lamborghini Cabrera begonnen

27.11.2013

Lamborghini heeft de eerste teaser uitgegeven van de nieuwe Cabrera. Met de nog vage omschrijving ‘Luister naar je instinct’ weten de Italianen ons alvast nieuwsgierig te maken naar hun nieuwste supercar.

De Gallardo is nog nauwelijks uitgezwaaid of Lamborghini vuurt het startschot al af voor de teasercampagne van de Cabrera. Of moeten we Hexagon zeggen? Dat is immers de naam die de Italianen verbinden aan het nieuwe model gedurende dit teaseroffensief. Wat zijn benaming voorlopig ook is, het geblèr van de Lambo is machtig.

5.2 liter V10
'Ontdek het gebrul van de nieuwe creatie van Lamborghini. Het zal pas het begin zijn', belooft de fabrikant uit Sant´Agata Bolognese. Op de teasersite kan de bezoeker met een klik op de startknop de 5.2 liter V10 tot leven wekken. Een luidkeelse brul van de tiencilinder is het effect. Het is een prachtige akoestiek die ons doet verlangen naar meer. We wisten de Cabrera al eens te spotten maar we kunnen niet wachten op nadere officiële informatie.

R8-techniek
Hoe lang het nog duurt voor hij metterdaad onthuld wordt valt te bezien. Wat we al weten is dat 'ie de beschikking krijgt over een vracht aan Audi-technologie, afkomstig van de vernieuwde R8. Het vermogen van rond de 600 pk zal het nieuwe Italiaanse raspaard op alle vier de wielen afvuren. Ook een achterwiel aangedreven Cabrera zit in de pijplijn en de verwachting is dat Lamborghini enkel een automatische versnellingsbak met dubbele koppeling ter beschikking stelt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model