Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lamborghini Aventador

Nieuws: Lamborghini Aventador

Aventador-teaser nummer vier

23.02.2011

Vier plaagplaatjes en een video. Lamborghini blijft teasen met de Aventador ook al gaan er geruchten rond dat de opvolger van de Murciélago toch niet Genève aandoet wegens kwaliteitproblemen.

De nieuwe Lamborghini zou lakproblemen kennen wat de koolstofvezel carrosserie blootlegt, maar hoogstwaarschijnlijk is dit een hoax. Lamborghini Automobili zelf is zich van geen kwaad bewust en gaat vrolijk door met het verspreiden van teasers van de Aventador. Dit is de meest recente en toont het rollende chassis als de eerdere puzzelstukjes aan elkaar zijn verbonden.

Ongekroonde koning
Dat de nieuwe Lamborghini wel eens de nieuwe maatstaf in zijn klasse zou kunnen zijn wordt steeds concreter. De renstal uit Sant'Agata heeft bij de Aventador met hightech materialen gestrooid die een nieuw tijdperk inluiden voor in serie geproduceerde supersportwagen. Alle registers zijn opengetrokken om de opvolger van de Murciélago de ongekroonde koning in de supercarwereld te maken. Volgende week zullen we tot in detail weten waartoe de bolide daadwerkelijk in staat is. Daarna pas gaan we de eerste conclusies trekken.

Bekijk ons aanbod tweedehands Lamborghini

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model