Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lamborghini Aventador

Nieuws: Lamborghini Aventador

Aventador extreem gewild

17.03.2011

Lamborghini heeft niets te klagen over de Aventador LP700-4. De Italiaanse fabrikant kan er slechts vijfhonderd per jaar van bouwen, maar nu is het orderboek al gevuld met meer dan 800 handtekeningen. Dat betekent dat de levertijd is opgelopen tot zo’n twee jaar!

Een half miljoen euro voorschieten - de Nederlandse prijs van een aangeklede Avantador - voor de meest gewilde supercar van dit moment en er vervolgens zeker nog een jaar, zo niet twee, op moeten wachten. Maar minstens de helft van de nu al meer dan achthonderd toekomstige eigenaren van een Lamborghini Aventador hebben dit ervoor over. De LP700-4 gaat namelijk als warme broodjes over de toonbank en Lamborghini kan de vraag niet bijbenen. Sterker nog, de productie is nog maar net opgestart en als de orderportefeuille van de Aventador zich met deze snelheid blijft vullen zien sommige kopers hun dit jaar bestelde nieuwe trots niet eerder dan in 2014. Je moet wel een engelengeduld hebben om dit vol te houden!

Roadster
Wie weinig geduld heeft maar toch relatief snel een Aventador wil hebben kan opteren voor de Roadster. Daarmee hebben we nog geen kennisgemaakt, maar toch schrijven enkele Lamborghini-dealers al orders voor de dakloze LP700-4. Op basis van de specificaties van de coupé weten ze dat het wel snor zit met de Avantador Roadster, ook al ligt de vraagprijs ver over de 500.000 euro.

Bekijk ons aanbod Lamborghini modellen

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model