Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lamborghini Aventador Roadster

Nieuws: Lamborghini Aventador Roadster

Lamborghini Aventador Roadster

03.03.2014

Vrij vertaald betekent Ad Personam 'tot het persoon' in het Latijns. En dat is precies waar de individualisatie-afdelingen van automerken voor zijn. Zo ook die van Lamborghini, die je Italiaanse stier compleet naar wens kan aankleden.

Op de Autosalon van Genève toont Ad Personam deze volledig naar smaak aangeklede Lamborghini Aventador Roadster om daarmee haar kunnen te demonstreren. De schitterende lakkleur Blue Sideris geeft de Aventador een heel andere uitstraling dan wanneer deze gespoten wordt in een van de vele felle kleuren die Lamborghini in haar gamma heeft.

Geen toeval
Die unieke kenmerken bestaan verder uit de mogelijkheid om je Aventador in two-tone uit te voeren. Zo heeft de getoonde Aventador Roadster een aantal accenten in matzilver die perfect bij de lichtmetalen velgen passen. Let ook op de blauwe details in diezelfde velgen. Het is geen toeval dat die hetzelfde kleuren als de lak.

Forged Composite
Maar Lamborghini gaat verder dan het aanbrengen van unieke kleuren. Ad Personam onderscheidt zich ook door te innoveren op het gebied van materialen. Standaard koolstofvezel, dat voorheen zeer uniek was, zien we tegenwoordig in elke performancebolide terug en daarom moet men een stap verder denken. Ad Personam introduceert zodoende een nieuw soort carbon. Het materiaal is Forged Composite gedoopt en volledig uit koolstofvezel gemaakt, maar ziet er toch aanzienlijk anders uit dan de conventionele geweven carbonfiber panelen. Op deze Aventador Roadster komt het terug in de voorbumper, luchtinlaten en in het interieur, maar de hardtop is ook in het materiaal uit te voeren.

De stand van Lamborghini zal gekleurd worden door een Huracán en deze Aventador Roadster tijdens de aanstaande Autosalon van Genève.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model