Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lamborghini Aventador LP 720-4 50 Anniversario

Nieuws: Lamborghini Aventador LP 720-4 50 Anniversario

Bruut verjaardagscadeau van Lamborghini

18.04.2013

Wie jarig is trakteert. Lamborghini doet dat op geheel eigenwijze met de Aventador LP 720-4 50 Anniversario, een extra gespierde variant van de normaal al misselijke Aventador LP 700-4.

Zoals de naam stiekem al verklapt beschikt de Aventador LP 720-4 50 Anniversario over liefst 720 pk, twintig stuks meer dan de reguliere variant. Het maakt de speciale editie op het rechte stuk overigens niet sneller dan de LP 700-4 , maar voor een sprinttijd van 2,9 seconden van nul naar honderd hoeft niemand zich te schamen. Ook de topsnelheid van 350 km/h is niet bepaald mals.

Windtunnel
De uiterlijke veranderingen die de LP 720-4 ondergaan heeft ten opzichte van de standaard Aventador zijn duidelijk zichtbaar. Zo hebben de Italianen een hertekende onderlip geplaatst met kleine spoilers aan de zijkant en is ook de diffuser compleet vernieuwd. Het moet volgens de fabrikant voor fors meer downforce zorgen. Als je er één wilt hebben moet je overigens wel snel zijn, er worden slechts 100 exemplaren gebouwd.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model