Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lamborghini Ad Personam

Nieuws: Lamborghini Ad Personam

Custom-made personaliseri

17.01.2008

Lamborghini presenteert drie voorbeelden van haar personalisatieprogramma Ad Personam. Dit programma maakt het mogelijk voor de klant om zijn of haar Lamborghini geheel naar eigen smaak aan te kleden. Onder meer de kleuren voor het in- en exterieur kunnen naar wens van de klant worden ontwikkeld.

In het segment van exclusieve auto´s is het eerder regel dan uitzondering dat je je voertuig geheel naar smaak aan kunt kleden. Behalve standaardopties biedt ook de Italiaanse sportautofabrikant Lamborghini die mogelijkheid. In Detroit presenteren de Italianen een Gallardo Roadster en de Murciélago LP640 Coupé en Roadster. Alle drie de auto´s zijn geheel ´op maat´ samengesteld.

Speciale lakkleuren en bekledingsoorten

Nieuws Lamborghini Ad PersonamZo is de Gallardo Spyder uitgevoerd in de mat bruine lak ´Marrone Apus´. Deze kleur debuteerde op de Reventón en is inmiddels ook voor andere modellen leverbaar. Verder zien we dat het interieur is voorzien van bruin Alcantara in combinatie met speciaal leer. Pianolak hout bedekt een deel van de middenconsole. De beide Murciélago´s die in Detroit op de stand staan zijn gespoten in Blu Cepheus.

'Think of the impossible'

Nieuws Lamborghini Ad PersonamMet de drie tentoongestelde modellen wil Lamborghini benadrukken dat klanten elke gewenste kleur kunnen kiezen. Of dat nu de kleur van je designbank in je villa is of zomaar een willekeurige kleur. Datzelfde geldt voor de bekleding van het interieur en diverse custrom-made opties. ´Think of the impossible´ is Lamborghini´s motto met het Ad Personam personalisatieprogramma.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model