Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Kia

Nieuws: Kia

Kia past prijzen aan

15.04.2009

In deze economische tijden is de consument spekkoper. Dit blijkt wel uit het feit dat steeds meer fabrikanten hun prijzen flink omlaag schroeven. Laatste voorbeeld hiervan is Kia die de prijzen van een groot deel van haar modellen verlaagd.

Het merk Kia is altijd al een prijsvechter geweest en laat dit nu ook zien in deze financieel moeilijke tijd. We proberen potentiële kopers niet voor ons merk te winnen door ze opvallende actieaanbiedingen te presenteren, maar vertalen dat klantvoordeel direct door in onze nieuwe, lagere prijzen. Dit aldus Cor Baltus, Algemeen Directeur van Kia Nederland. Geen kortingen dus, maar verlaagde vanafprijzen.

Tot € 1.300,- voordeel
KiaDe lagere prijsstelling van de Kia Picanto, nu vanaf € 7.395,- (voorheen € 7.995,-) was recent al een voorbode van de nieuwe prijzen van Kia. Nu volgen de cee'd modelreeks en de Sportage dat voorbeeld, met een voordeel van respectievelijk € 1.200,- en € 1.300,-. Dat betekent dat de Kia's cee'd en pro_cee'd vanaf nu leverbaar zijn vanaf € 14.995,- (voorheen € 16.195,-), de cee'd SW kent nu een vanafprijs van € 15.995,- (voorheen € 17.195,-) en de Sportage is er met onmiddellijke ingang vanaf € 21.995,- (voorheen € 23.293,-)

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model