Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Kia Sportage

Nieuws: Kia Sportage

Nieuwe Kia Sportage gelekt in 3D-render

21.07.2015

Zijn dit de eerste realistische afbeeldingen van de gloednieuwe Kia Sportage? Het is de twijfel die bij ons toeslaat waardoor we het niet met 100% zekerheid durven te stellen. Anderzijds zijn er voldoende argumenten om wel te geloven dat we hier inderdaad vroegtijdig zicht krijgen op Kia's nieuwe Sportage.

Het debuut van de nieuwe Sportage staat gepland voor de IAA in Frankfurt. En terwijl Kia de auto nog zorgvuldig in de camouflage weet te houden lijkt het bedrijf Squir al goed te weten hoe de auto eruit zal komen te zien. Zou Squir in opdracht van Kia deze 3D-afbeeldingen hebben gemaakt voor bijvoorbeeld een configurator? Het feit dat de beelden kort na het online plaatsen op hun site er ook weer af zijn gehaald geeft in ieder geval aan dat hier iets niet snor zit.

Duitse evolutie
Als dit inderdaad de nieuwe Sportage is dan betekent het dat Kia voor evolutie gaat in plaats van een compleet nieuw design. Precies hetgeen we inmiddels bij de Koreanen meer zien. De nieuwe Optima lijkt een herhaling van zetten, de nieuwe Sorento net zo goed. Het zijn gloednieuwe auto's, maar wel met een heel herkenbare lijn van hun voorganger. Zou dat iets met de Duitse ontwerper bij Kia te maken hebben?

Introductie na de zomer
Over de technische details weten we officieel nog niets. Maar met de introducties van de afgelopen tijd kunnen we ook bij de nieuwe Sportage uitgaan van moderne (turbo) motoren, veiligheidssystemen van de laatste generatie en een uitrusting waarmee de Koreanen sterker dan ooit voor de dag komen. Officieel krijgen we alles te horen op de IAA in Frankfurt, die vlak na de zomervakantie plaats zal vinden.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model