Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Kia Sportage

Nieuws: Kia Sportage

Nieuwe Kia Sportage, ben jij dit?

18.08.2015

Daags nadat Kia een drietal teasers uitstuurde, duiken deze foto's op van wat lijkt de gloednieuwe Sportage te zijn die poedelnaakt de benen even strekt op een niet nader te noemen locatie.

Kia zal op de IAA Frankfurt, medio september, het doek trekken van de gloednieuwe Sportage. En aan deze drie teasers om ons daarvoor op te warmen. Dat het echter beter kan, bewijzen deze foto's. Omdat ze niet heel scherp zijn is het niet 100% zeker of het daadwerkelijk om de nieuwe Sportage gaat, maar afgaande op eerdere spyshots en de teaserschetsen is het vermoeden groot. Als we nu ook de voorzijde te zien hadden gekregen…

Hyundai Tucson
Afijn, met nog een dikke maand tot de onthulling te gaan duurt het niet lang meer voor de nieuwe Sportage zijn hele hebben en houden blootlegt. En zo veel geheimen heeft de Kia nu ook weer niet. Hij en de Hyundai Tucson delen immers veel technieken met elkaar, waaronder de motoren.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model