Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Kia Sportage

Nieuws: Kia Sportage

Kia presenteert nu zelf de nieuwe Sportage

28.08.2015

Na meerdere lekkages vindt Kia het welletje en treedt het hoogstpersoonlijk naar buiten met de gloednieuwe Sportage. Echter, guitig met details is het nog steeds niet. Dat volgt op de IAA in Frankfurt.

Na zo vaak al de nieuwe Sportage in vol ornaat te hebben kunnen bewonderen hadden we wel verwacht dat Kia nu zou strooien met details en technische informatie. Maar niets is minder waar. We moeten het nog altijd stellen met niet meer dan een drietal foto's. Officiële dat wel. En van elke belangrijke zijde eentje.

Gladjes
Het design van de nieuwe Sportage staat model voor de Kia's van de nabije toekomst en de Zuid-Koreanen kiezen daarbij voor strakke lijnen en gladde oppervlakken, zo laat het merk weten. De inspiratie hiervoor is naar eigen zeggen gevonden uit de luchtvaartindustrie. Noemenswaardig is de mededeling dat de wielbasis is toegenomen, wat doorgaans in meer beenruimte resulteert. Maar specifieke informatie daarover dus op 15 september, als de IAA Frankfurt de eerste persdag beleeft.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model