Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Kia Sportage

Nieuws: Kia Sportage

Exclusief: de nieuwe Sportage

21.01.2010

Nog voordat Kia de nieuwe Sportage officieel wil onthullen hebben wij beslag weten te leggen op patenttekeningen. De tekeningen zijn geregistreerd bij het Europese merk- en designbureau en tonen de nieuwe Kia Sportage in volle glorie.

Al een jaar lang siert de nieuwe Kia Sportage onze spyshots-rubriek. In eerste instantie zwaar gecamoufleerd, maar een maand geleden kregen we voor de eerste keer een goede indruk van het front. Nog nooit hebben we echter zo'n goed beeld van het model gekregen als nu. Deze patenttekeningen tonen ons de nieuwe Sportage namelijk in zijn productie-outfit. En zonder camouflage.

Succesnummer
De officiële onthulling van de nieuwe Kia Sportage staat gepland voor de Autosalon van Geneve. Niet veel later zal het model ook daadwerkelijk bij de dealers staan. Dat het succes van zijn voorganger moet kunnen worden geëvenaard lijkt ons duidelijk. De auto oogt sportief, dynamisch en vooral erg modern. Waar we bij de nieuwe Sorento nog een beetje onze twijfels hadden wat betreft het design - vooral van de achterzijde - zijn we bij de nieuwe Sportage zijn we in één klap overtuigd. Dit wordt opnieuw een succesnummer voor de Koreanen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model