Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Kia Soul

Nieuws: Kia Soul

Kia Soul van Irmscher

02.06.2010

Het zijn niet alleen Opel’s waaraan Irmscher zich vergrijpt. Nieuw in het tuningprogramma is de “Edition Irmscher 001”, een stoer op de poten gezette Kia Soul.

De mogelijkheden bij Irmscher voor de Kia Soul bestaan uit diverse zwarte accenten voor het exterieur zoals spiegelkappen en delen van de voor- en achterbumper. Eventueel kunnen het dak en de 18 inch Sport Star-wielen hiermee matchen. Daarnaast vindt je her en der op het koetswerk het Edition Irmscher-logo en zijn er verchroomde instaplijsten met datzelfde embleem te verkrijgen.

Interieur
Kia SoulBinnenin heeft de huistuner van Opel het geheel verfraaid met zwart lederen stoelen waarvan de zitvlakken kunnen worden uitgevoerd in een andere kleur en contrasterende stiksels. Leder met een carbon-look is aan de buitenkant van de zetels, het stuurwiel en de pookhoes aangebracht. De pookknop geniet wel van echt (zwart) leder.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model