Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Kia Soul

Nieuws: Kia Soul

Kia Soul krachtiger en zuiniger

21.04.2011

Na de eerste foto’s nu de details van de vernieuwde Kia Soul. Kia heeft vooral ingezet op het motorpalet van het eigenzinnige model.

Onder de kap nog altijd de 1.6 liter GDI, maar die levert vanaf het nieuwe modeljaar 134 pk in plaats van de 126 pk voorheen. De verfijning heeft tevens effect op het brandstofverbruik. Dat ligt tien procent lager waardoor nu met één liter benzine 17 kilometer gereden kan worden (5,8 l/100 km). Ook de tweeliter werd krachtig, maar die is hier niet leverbaar.

In de pas
Kia SoulDe Soul was het enige model die nog niet was voorzien van het huidige familiegezicht van Kia. Dat is nu verleden tijd. Door de 'Tiger Nose' grille in de eerdere grille-uitsparing te plaatsen loopt de Soul meteen weer in de pas. Ook werd de voorbumper licht geretoucheerd. Daarbij werden tevens de mistlampbehuizingen aangedikt voor een stoerdere uitstraling. Nieuwe lichtunits (voor met LED-dagrijverlichting) zijn er rondom te vinden en aan de achterkant is de bumper ook iets aangepast. Tot slot levert Kia nieuw wieldesigns. Het interieur blijft nagenoeg bij het oude. De middenconsole is iets anders ingedeeld en de kleuraccenten van de verschillende keuzemogelijkheden zijn op een ander plaats gebracht. Dat is het.

Wanneer de Kia Soul exact bij de dealer is te bezichtigen is onbekend. Spoedig volgen de prijzen.

Bekijk hier het aanbod Kia Soul

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model