Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Kia Soul

Nieuws: Kia Soul

Drie Soul conceptcars in Genève

21.02.2008

Kia presenteert in Genève maar liefst drie verschillende Soul-conceptcars. De conceptcars geven ons een voorproefje van een op stapel staand nieuw model dat vermoedelijk als Soul door het leven zal gaan.

Kia wil van haar wat ´saaie´ imago af en presenteert in Genève maar liefst drie verschillende versies van de conceptcar Soul. Hiermee borduurt Kia voort op de in 2007 gepresenteerde Soul Concept waarvan eerder al werd aangekondigd dat het model in productie zou gaan. In Genève zullen de drie conceptcars dan ook een realistisch voorproefje geven van het productiemodel.

Personaliseren

Kia SoulHet feit dat Kia de Soul in drie verschillende uitvoeringen presenteert heeft alles te maken met het personalisatieprogramma dat met de Soul eveneens wordt gepresenteerd. Hiermee wil Kia laten zien dat de auto is gericht op een jonge doelgroep die haar auto graag wil personaliseren met kleuren, stickers en andere accessoires. De drie verschillende conceptcars tonen dan ook elk hun eigen stijl. In Genève zal meer informatie volgen. We zijn benieuwd!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model