Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Kia Soul Burner

Nieuws: Kia Soul Burner

Eerste foto Kia Soul Burner

05.03.2008

Dit is de eerste van de drie Kia Soul-conceptcars. De Kia Soul Burner is de ´kwajongen´ van het stel. De auto geeft het merk Kia ineens een heel ander imago en dat is ook de bedoeling. Kia wil van haar wat saaie imago af en wil dat onder meer met de Soul gaan bewerkstelligen.

Kia Soul BurnerEen week geleden liet Kia een teasende foto van de Soul Burner zien. De informatie die Kia bij de foto vrijgaf moest duidelijk maken dat het merk Kia een spannender imago moet krijgen. Een Kia moet niet alleen gekocht worden om de gunstige prijs-/kwaliteitsverhouding, maar vooral ook omdat het simpelweg een mooie en spannende auto is. In Genève laat Kia ons drie verschillende varianten op de conceptcar Soul zien. De eerste van het stel is de Soul Burner waarvan hier de foto te zien is. Tijdens de persconferentie op 4 maart zal Kia ook de andere twee varianten aan ons voorstellen. De Soul zal eind dit jaar in productie gaan en daarbij moet het mogelijk zijn om de auto geheel naar wens te personaliseren. Met de drie conceptcars laat Kia alvast wat mogelijkheden zien.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model