Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Kia Sorento

Nieuws: Kia Sorento

Kia onthult de vernieuwde Sorento

18.06.2012

Kia heeft de eerste foto’s vrijgegeven van de gefacelifte Sorento. Het front is wat grover geworden terwijl de achterlichten juist een sierlijker ontwerp hebben gekregen. Ook onderhuids is er één en ander veranderd.

Al maandenlang zien we Kia in verschillende omgevingen testen met de vernieuwde Sorento. De werkzaamheden om de Nürburgring verraadden al dat het hier om meer ging dan alleen een optische facelift. Nu Kia het doek heeft getrokken van hun grote SUV zien we dat zowel voor- en achterzijde een update heeft gekregen. Zo loopt aan de voorzijde de bumper voortaan een stuk verder naar beneden door en zijn de ronde mistlampen vervangen door rechthoekige exemplaren. De nogal plompe achterzijde van het oude exemplaar kunnen we vergeten, de nieuwe Sorento krijgt sierlijkere achterlichten die bovendien vloeiend overlopen in de handgreep voor de achterklep.

Onderhuids
Hoewel details voorlopig ontbreken heeft Kia wel aangegeven dat bij het vernieuwen van de Sorento flink gesleuteld is aan het onderstel om meer rijcomfort te bieden. Daarnaast zal het motorenaanbod een update krijgen om 'de zuinigste in zijn klasse' te kunnen worden. Ook aan de veiligheid is gedacht en hierin zal een stap voorwaarts gemaakt worden ten opzichte van zijn voorganger.

De vernieuwde Kia Sorento komt waarschijnlijk in 2013 op de markt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model