Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Kia pro_ceed GT

Nieuws: Kia pro_ceed GT

Speciale welkomseditie Kia pro_cee’d GT

07.03.2013

Onder de noemer First Edition presenteert Kia op de Autosalon van Genève een speciale uitvoering van de pro_cee’d GT. Het betreft een gelimiteerde variant van de Koreaanse hothatch die zich onderscheidt middels een unieke kleurstelling.

Naast de reguliere uitvoering zal Kia de pro_cee'd GT ook leveren als gelimiteerde First Edition. Het model is vanaf 1 april leverbaar, wordt in een oplage van 500 exemplaren gemaakt en is gespoten in Tri-coat wit. Daarnaast beschikt de First Edition standaard over rode accenten onder de voorste luchtinlaat, 19 inch lichtmetalen velgen met hoogglanszwarte spaken, vierpunts LED dagrijverlichting, hoogglanszwarte spiegelkappen, roestvrijstalen dorpelstrips met roodverlichte GT-emblemen en een uniek nummer. Ook rode verlichting onder het dashboard en speciale velours matten met dubbele rode stiksels behoren toe aan deze First Edition. Tot de standaarduitrusting, die ook van toepassing is op de luxe versies van de reguliere pro_cee'd, behoren Xenon koplampen, airconditioning met automatische klimaatregeling en een panoramisch glazen dak.

De prijzen van de First Edition zijn, net als de prijzen voor de reguliere pro_cee'd GT, nog niet bekend. Overigens meldt Kia wel dat er slechts twintig van naar Nederland komen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model