Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Kia Picanto

Nieuws: Kia Picanto

Nieuwe Picanto stelt zich voor

06.01.2011

Kia sluit het voorbijgaande 2010 knallend af en luidt het nieuwe jaar op diezelfde wijze in. Naast de gefacelifte Pro_Cee’d maakt ook deze nieuwe Kia Picanto binnenkort zijn marktdebuut. Omstreeks mei staat de benjamin bij de dealer, kort na zijn officiële onthulling in Genève.

Met een verkoopstijging (in Nederland) van 120% heeft Kia een voortreffelijk jaar achter de rug en is het vastberaden het nog beter te doen in 2011. Met diverse verse modellen onder aanvoering van de Sportage, een frisse Pro_Cee'd en een op stapel staande fonkelnieuwe Optima heeft Kia aankomend jaar veel nieuws te bieden. Ook de nieuwe Picanto zal zeker een flinke duit in het zakje gaan doen. Compleet nieuw van de tekentafel en straks ook verkrijgbaar met drie deuren en in belastingvrije uitvoering lijkt de nieuwe Kia Picanto stevig in zijn schoenen te staan om de felle concurrentie te lijf te gaan.

Even geduld nog...
PicantoNiet dat de huidige Picanto het na zes jaar slecht doet, integendeel, maar juist vanwege de sterk toegenomen rivaliteit en de veranderingen binnen het A-segment (aanzienlijk gestegen prijs/kwaliteitsverhouding) was een fonkelnieuwe meer dan welkom. Wat naast een frisse blik precies de kwaliteiten van de nieuwe Picanto zijn is nog onduidelijk, Kia heeft nog niets vrijgegeven over bijvoorbeeld de eventueel toegenomen maatvoering, de uitrusting en de techniek. Met dezelfde aandrijflijn als de Hyundai i10 kunnen we in ieder geval wel opmaken dat in het vooronder een 1.1 en een 1.2 dienst doen. De eerste is in de i10 een driepitter met 68 pk welke vrijgesteld is van MRB en BPM en de andere een 85 pk sterke viercilinder. Meer informatie volgt ongetwijfeld spoedig...

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model