Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Kia Picanto

Nieuws: Kia Picanto

Nieuwe Kia Picanto al gepresenteerd in schetsen

22.12.2016

Wakker worden met Kia deze ochtend. Met de nieuwe Picanto om precies te zijn. Het Zuid-Koreaantje is alvast voor ons uit geschetst in de aanloop naar zijn officiële onthulling, waarschijnlijk op de Autosalon van Genève in maart volgend jaar.

Opmerkelijk genoeg geen mysterieuze teaser(s) dit keer en ook geen abstracte tekening(en) die meestal weinigzeggend zijn, maar in plaats daarvan in één klap een drietal realistische schetsen is wat Kia ons van de nieuwe Picanto voorschotelt. De derde generatie al weer. Meteen valt de verwantschap met de eveneens pas gepresenteerde Rio op

Volwassener
De Picanto is een regelrechte bestseller voor Kia, en dat wil het merk graag zo houden. In het nieuwe design valt zodoende de huidige generatie te herkennen, maar tegelijk oogt de populaire A-segmenter veel volwassener en krachtiger. Vanbinnen misschien nog wel meer dan van buiten, waar de gelijkenis met de nieuwe Rio eveneens groot is.

Lekker vrolijk weer
Een automaat is kennelijk ook weer van de partij straks en Kia rept over een kleurenpalet die omvangrijker is dan ooit tevoren. Daar worden we nu al vrolijk van, al is het nog maanden wachten op het definitie resultaat.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model