Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Kia Picanto

Nieuws: Kia Picanto

Kia Picanto nu ook als 3-deurs leverbaar

08.09.2011

Kort na de 5-deurs levert Kia nu ook de 3-deursversie van de nieuwe Picanto. De driedeurs, met naar eigen zeggen een geheel eigen design, kan gezien worden als de sportievere van het duo en is verkrijgbaar voor net geen achtduizend euro.

De driedeurs Kia Picanto kent hetzelfde leveringsprogramma als de vijfdeurs. Dat betekent dat de basismotor de 1.0 CVVT is die met een CO2-uitstoot van 99 g/km wegenbelastingvrij te rijden is. Zakelijke rijders genieten 14% bijtelling. Voor een bijbetaling van € 395,- voorziet Kia de 69 pk sterke driecilinder met ISG-start&stop waarmee het model nog eens vier gram schoner is. Voor airconditioning wordt een meerprijs van € 800,- gevraagd.

1.2
Kia PicantoDe 86 pk sterke 1.2-viercilinder is er met handbak en met automaat. De versie waarbij zelf geschakeld dient te worden is er vanaf € 9.295,-. Airco is dan al wel aanwezig, en met een gemiddelde uitstoot van 105 g/km valt ook deze vol in de fiscale prijzenpot. Met start/stop-techniek bedraagt de uitstoot 100 g/km. De versie met automaat krijgt met 125 g/km helaas niet de maximale kortingen toebedeeld, maar 20% bijtelling zit er nog altijd wel in. Voor de automaat rekent Kia een meerprijs van € 1.500,- en voor start/stop-techniek wederom € 395,-.

Uitrusting
In aanvulling op de basisversie met airco zijn een aantal pakketten leverbaar, te beginnen met het Comfort Pack à € 895,-. Dit pakket bevat enkele luxeverhogende zaken, zoals een geïntegreerde radio/CD-speler en elektrisch bedienbare ramen en spiegels. Nadat het Comfort Pack is aangevinkt komt het Style Pack in beeld. Voor een extra € 995,- beschikt de Kia Picanto dan ook over een smart key, een startknop, Bluetooth-aansluiting en automatische airconditioning. Sportievelingen kunnen vervolgens nog opteren voor het Exterior Pack waartoe bijvoorbeeld 15 inch lichtmetalen wielen, projectiekoplampen met LED-dagrijverlichting, LED-achterlichten en LED-knipperlichten in de elektrisch inklapbare spiegels behoren. De meerprijs bovenop het Comfort Pack bedraagt € 995,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model