Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Kia Optima

Nieuws: Kia Optima

Dit is de nieuwe Kia Optima

26.03.2015

Kia heeft de eerste officiële foto van de nieuwe Optima vrijgegeven. De middenklasse sedan gaat begin april in première tijdens New York International Show.

Eén foto, dat is waar we het mee moeten doen. Meer informatie over de nieuwe Optima geeft Kia helaas nog niet, behalve de belofte dat de auto ten opzichte van zijn voorganger 'een ruimer en kwalitatief nog hoogwaardiger interieur heeft en beschikt over diverse premium-features en een aantal nieuwe technologieën die niet eerder voor Kia's middenklasse-sedan beschikbaar waren.' Of dat echt klopt, ervaren we straks liever geheel zelf. Zeker is in elk geval dat de nieuwe Optima z'n genen deelt met de Sportspace Concept, die we in Genève te zien kregen.

1 april
De nieuwe Optima gaat op 1 april in première tijdens de New York International Auto Show. We zullen dan ongetwijfeld meer informatie voor je hebben. De Europese lancering vindt in het najaar plaats.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model