Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Kia No. 3 concept

Nieuws: Kia No. 3 concept

Goed bezig, Kia!

26.02.2009

Dit is de MPV Concept - ook wel No. 3 Concept genoemd - die Kia tijdens de Autosalon van Genève Autoshow aan ons gaat voorstellen. En het moet gezegd worden: “Goed bezig, Kia!”. Nu is het hopen dat het productiemodel er net zo spannend uit gaat zien.

Tijdens het betrappen van het prototype van deze toekomstige MPV hebben we lang getwijfeld of het nu om een model uit huize Hyundai of een Kia ging. Een teaser gaf ons onlangs het verlossende antwoord. De glimp van het studiemodel deed ons veel verwachten en bij het zien van deze complete platen worden we inderdaad er vrolijk. De Kia MPV Concept zien er gewoonweg smakelijk uit. Of het toekomstige model op basis van de Cee'd in soortgelijke vorm in productie gaat valt te betwijfelen. Wij hopen het in ieder geval wel, maar als we de spionagefoto's bekijken verwachten we anders.

'New face of Kia'
Kia No.3De MPV Concept Car is een compacte MPV, die met innovatieve design en prettige rijeigenschappen nieuwe standaarden zet in het segment van de kleine MPV's, aldus Kia. Het studiemodel beschikt over een doorlopende voorruit en een panaromadak met diagonale balk en automatische zonneklep. De MPV concept onderscheidt zich door de 'new face of Kia' die bestaat uit een nieuwe opzet van de voorgrille, de koplampen en het embleem. De 4.045 mm lange concept is afgewerkt in mat 'Titanium Grey' met contrasteerde witglanzende accenten.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model