Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Kia Magentis

Nieuws: Kia Magentis

Glimp gloednieuwe Kia Magentis

18.03.2010

Kia neemt haar merkslogan ´The Power to Surprise´ steeds letterlijker. Met deze nieuwe Magentis doet de fabrikant ons toch even versteld staan. De auto oogt dynamisch, chique en zeer modern. En dat alles gaat ongetwijfeld weer tegen een scherp prijskaartje vermarkt worden.

'De volgende generatie van de Magentis heeft het vermogen om automobilisten te verrassen,'; zegt Peter Schreyer, Chief Design Officer van Kia. 'Het is een auto die mensen gewoonweg niet direct zullen verwachten van Kia, en dat is precies wat we willen bereiken.' En dat is gelukt als je het ons vraagt. De nieuwe Magentis wordt duidelijk gekenmerkt door Kia´s nieuwe familiegezicht en heeft dankzij onder meer de hellende daklijn, de nadrukkelijke schouderlijn en de typische vorm van de C-stijl een kenmerkend design meegekregen.

Nieuwe designrichting
Kia MagentisDetails over de nieuwe Magentis wil Kia nog niet kwijt. Deze twee eerste foto´s en enkele mededelingen over het design zijn voorlopig de enige informatie. Wel laat Kia weten dat met de Magentis de nieuwe designrichting van het merk is ingezet. Op 1 april zal Kia alle details onthullen als de nieuwe Magentis zijn debuut beleeft tijdens de New York International Auto Show.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model