Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Kia Concept 2+2

Nieuws: Kia Concept 2+2

Kia teast met nieuwe 2+2 conceptcar

20.12.2013

Op 13 januari volgend jaar gaat de Autoshow in Detroit weer van start, alwaar ook Kia weer van de partij zal zijn. Traditiegetrouw nemen fabrikanten al daar de meest spectaculaire conceptcars mee en ook de Zuid-Koreanen zijn daarbij geen uitzondering. Zij presenteren dit nieuwe 2+2 studiemodel.

Volgens de Zuid-Koreanen is de conceptcar een absolute blikvanger door een ‘fraai en opvallend design’. Of het ontwerp daadwerkelijk fraai is, daar valt nog geen pijl op te trekken maar de 2+2 zal ongetwijfeld de aandacht op zich eisen. Het spreekwoord ‘Het is niet al goud wat er blinkt’ gaat voor de Kia namelijk niet op.

Sportwagen
Behalve zijn spectaculaire koninklijke tint valt er designtechnisch nog niet bijzonder veel op te maken aan de conceptcar. Behalve dat ‘ie een forse heuppartij heeft. Het statement van Kia dat hij volop rijplezier op zowel de openbare weg als het circuit biedt doet vermoeden dat we te maken hebben met een 2+2-sportwagen. Een doorontwikkeling van de Kia GT Concept ligt voor de hand, maar een geheel nieuw studiemodel zou het nog beter doen natuurlijk. De fabrikant laat weten dat we de aankomende weken nog meer previews tegemoet kunnen zien. Wij zien er naar uit!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model