Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Kia Ceed SportyWagon

Nieuws: Kia Ceed SportyWagon

Nieuwe Ceed SportyWagon ook in Geneve

19.01.2012

Niet alleen de nieuwe vijfdeurs Ceed doet de Autosalon van Geneve aan, tegelijkertijd zal de stationwagenvariant daarvan worden onthuld. Dat laat Kia zojuist in een officieel bericht weten.

Vorige week stelde Kia de gloednieuwe Cee'd voor. Details daarover wil men nog niet kwijt, maar al wel stuurde het een drietal foto's mee op ons alvast op te warmen voor de officiële onthulling op de vooravond van de Autosalon van Genève. Dan zal Kia alles uit de doeken doen over hun nieuwe C-segmenter. Enkele maanden daarna zal de nieuwe Cee'd bij de dealers arriveren. Met een beetje geluk is rijden tijdens de zomerzon nog mogelijk.

SportyWagon
Ook aanwezig tijdens Kia's preview op 5 maart is de nieuwe SportyWagon, de praktische gezinsuitvoering van de Cee'd. Om te weten hoe die eruit ziet moeten we echt wachten tot die maandag in de tweede week van maart. Kortom, geen sprankeltje aan informatie dus. Zelfs geen (teaser)foto. Niks, noppes, nada. Kia vraagt om ons geduld. Helemaal met lege handen laat een woordvoerder van het merk ons dan weer niet staan: “In de herfst kan er gereden worden!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model