Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Kia Ceed crossover

Nieuws: Kia Ceed crossover

Need for Ceed: er komt ook een crossover van de Kia Ceed

21.03.2019

De Kia Ceed-familie wordt eind 2019 uitgebreid met een vierde variant. We moeten het nog doen met één schamel schetsje.

Kia is lekker bezig met de Ceed: eerst kwam de hatchback, toen de SW, vervolgens ook de spannende ProCeed. Per nieuw model werden de ontwerpen steeds extravaganter. De ProCeed lijkt bijvoorbeeld erg op de fabelachtige ProCeed Concept, die twee jaar geleden werd gepresenteerd.

De naam volgt later
Voor de nieuwe crossover, die later dit jaar wordt onthuld, belooft Kia nog meer vuurwerk. Het ontstaan ervan is bijzonder: Kia gaf zijn designers de opdracht zoveel mogelijk varianten op basis van de Ceed te tekenen. Een ervan vond men zo mooi dat-ie in productie gaat. Gregory Guillaume is Vice President of Design van Kia Motors Europe, en hij glimt van trots: "Het design lijkt op niets wat we tot nu toe hebben gezien in de Ceed-familie. Dit is de volgende grote verrassing van Kia." We zijn gek op verrassingen en wachten rustig af. Als Kia de crossover later dit jaar presenteert, wordt ook de naam bekendgemaakt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model