Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Kia Cee d

Nieuws: Kia Cee d

Facelift voor Kia Cee d

16.07.2009

Kia heeft het gezicht van de vernieuwde Cee’d bekend gemaakt. De middenklasser, die voorzien wordt van het nieuwe familiegezicht van het Koreaanse merk, komt rond oktober met zijn nieuwe ‘look’ op de markt.

De restyling van de Cee'd is uitgevoerd onder leiding van Kia's Chief Design Officer Peter Schreyer. Het designteam heeft de Cee'd qua uiterlijk duidelijk naar de niewe Kia modellen getrokken. De nieuwe Kia familiegrille is hier een duidelijk bewijs van. Deze zien we onder andere ook op de Kia Soul en de nieuwe Sorento.

Details summier
Kia CeedMeer informatie geeft Kia nog niet vrij over de facelift. Zijn er wijzigingen in het interieur of aan de achterzijde? Komen er nieuwe motoren? Wij houden je op de hoogte als er meer informatie vrijkomt.
De vernieuwde Kia Cee'd modelreeks, bestaande uit de 5-deurs Cee'd, de Cee'd SportyWagon en de 3-deurs pro_Cee'd, beleeft op 15 september zijn wereld-première tijdens de 63e Internationale Auto Show van Frankfurt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model