Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Kia Cee´d

Nieuws: Kia Cee´d

Kia onthult achterzijde Pro-cee´d

08.08.2007

Kia onthult nu ook de achterzijde van de Pro-cee´d. Het model is de driedeurs versie van de vijfdeurs Cee´d en wijkt behoorlijk af van zijn naamgenoot. De driedeurs is niet alleen sportiever, maar ook spannender en minder behoudend vormgegeven.

Nieuws Kia Cee´dEen week geleden onthulde Kia de eerste foto van de Pro-cee´d. Een beetje plagend hield Kia de foto van de achterzijde nog even voor zichzelf. Aan de spanning is nu een einde gekomen, want Kia heeft de foto officieel vrijgegeven. De achterzijde van het driedeurs model wijkt sterk af van de vijfdeurs variant. De auto heeft vooral een sportiever gezicht gekregen, maar oogt wel anoniem. We herkennen er diverse modellen in en vooral Toyota heeft veel designelementen ´afgestaan´ aan dit model.

Begin 2008 bij de dealers

Op de IAA in Frankfurt zal Kia de Pro-cee´d officieel onthullen. Begin 2008 staat de auto naast de vijfdeurs Cee´d en de Cee´d Sporty Wagon bij de dealers.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model