Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Kia Cee´d

Nieuws: Kia Cee´d

Eerste foto nieuwe Kia Ceed

12.01.2012

Sportief en fraai vormgegeven, zo kopt Kia het persbericht van de nieuwe Cee´d. Ze geven er duidelijk mee aan dat Kia opnieuw een stap hogerop gaat en design een belangrijkere rol speelt dan ooit tevoren.

De verwachtingen zijn al tijden hooggespannen. Na de onthulling van de nieuwe Picanto en Rio heeft Kia de lat bij zichzelf enorm hoog gelegd. En wat te denken van de in Frankfurt gepresenteerde Hyundai i30? Die oogste zoveel lof dat de daarmee samen ontwikkelde Cee´d ongekende hoge verwachtingen bij ons genereerde. Kia moest het dus wel waarmaken.

Tiger nose
Maakt ´ie die? Dat is nog heel moeilijk te zeggen. Deze foto is namelijk het enige dat Kia ons gunt. Fris ziet de nieuwe Cee´d in ieder geval wel uit. Van opzij lijkt hij wel wat weg te hebben van de Opel Astra, maar het front is door Peter Schreyer van de typische Kia-neus voorzien. En die kunnen we wel waarderen.

Tweede kwartaal 2012
We moeten nog even geduld hebben voordat we ook de achterzijde en het interieur onder ogen krijgen. Kia zal de Cee´d pas in maart op de Autosalon van Genève officieel onthullen. Vervolgens is er weinig geduld meer nodig, want nog voor de zomer staat de nieuweling bij de dealers. <br />

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model