Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Kia Carens

Nieuws: Kia Carens

Nieuwe Kia Carens in Parijs

26.07.2012

De nieuwe Kia Carens staat te trappelen om het podium te betreden. Via een officieel persbericht laat het merk weten dat de MPV achter de coulissen van de Autosalon van Parijs geparkeerd zal staan om kort daarna aan pers en publiek getoond te worden.

Begin vorig jaar verdween de vorige generatie van de Kia Carens al van de markt. En als we hem daarom al niet vergeten waren dan doet de gloednieuwe dat wel. De nieuwe Carens is volgens Kia bedeeld met 'een fris en slank cab-forward design, een lagere daklijn, langere wielbasis en grotere wielen tot maximaal 18 inch' wat hem bij voorbaat visueel een stuk minder oubollig zal maken. Met een tweetal kleurrijke computerschetsen wordt een voorproefje gegeven hoe de nieuwe Carens eruit zal zien. Nu al is duidelijk te zien dat de compacte MPV een grote sprong voorwaarts maakt, iets dat we eigenlijk al bij alle Kia's van de nieuwste generatie hebben ervaren. Alternatieven als de Volkswagen Golf Plus, Opel Meriva maar ook de Mercedes-Benz B-klasse kunnen een geduchte concurrent uit Azië tegemoet zien.

Praktische ruimte
Ondanks dat Kia meer aandacht heeft besteed aan de visuele kwaliteiten van de Carens beloven ze dat dit de praktische ruimte niet tekort heeft gedaan. Aannemelijk is dat de auto door de langere wielbasis ruimer is geworden. Kia sluit het persbericht af met de bewering dat moderne motoren met een lage uitstoot beschikbaar zullen zijn. Maar eerst dus z'n publieksdebuut in Parijs op 27 september afwachten. Om 17.30 uur start de persconferentie.

Foto´s 3 en 4 op basis van die van Kia hebben we toegevoegd om je een beter beeld te geven van de nieuwe Kia Carens.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model