Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Kia Carens

Nieuws: Kia Carens

Meer van de nieuwe Kia Carens

03.09.2012

Of is het eigenlijk minder? Want de vorige tekeningen lieten al behoorlijk veel zien. Hoe dan ook, Kia wil ons graag opwarmen voor de komst van hun nieuwste wapenfeit: een MPV.

Voor de tweede maal in korte tijd toont Kia hoe de nieuwe Carens er gaat uitzien. Het model, dat we eind september op de Autosalon van Parijs verwachten, verstevigd de familiebanden met de rest van het gamma behoorlijk. Vooral met de nieuwe Cee´d. En dat is niet verwonderlijk. Sinds de komst van hoofdontwerper Peter Schreyer en de invoering van de zogeheten ´Tiger nose´ timmert het merk lustig voort op de nieuwe designtaal.

Cee´d MPV
De Carens zal zijn basis delen met de Cee´d en dat geldt waarschijnlijk ook voor het motorenpalet. Voorlopig houden de Koreanen de lippen stijf op mekaar wat verdere details betreft. We weten dus ook nog niet of er ook een zevenzitter op de lijst genoteerd staat. Het design zal echter geen verrassing meer vormen, want dankzij deze tekeningen, maar vooral ook de vorige illustraties is het plaatje gemakkelijk compleet te maken.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model