Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Kia anticipeert op wat bestuurder voelt

Nieuws: Kia anticipeert op wat bestuurder voelt

Kia anticipeert op wat bestuurder voelt

03.01.2019

Een aantal Kia-modellen voelen al aan als de bestuurder moe begint te worden. Met verfijnde kunstmatige intelligentie herkent het R.E.A.D.-systeem van het merk nu ook emoties.

Op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas introduceert Kia begin januari verschillende technologieën met kunstmatige intelligentie. Dat gebeurt in een interactieve 'Space of Emotive Driving'-show. Die geeft een blik op een toekomst waarin autonoom rijden de norm is en reiscomfort centraal staat.

R.E.A.D.
Het nieuwe Real-Time Adaptive Driving (R.E.A.D.)-systeem stemt het interieur en rijgedrag van de auto af op de emoties van de bestuurder. Volgens Kia wordt op die manier reizen aangenamer. Albert Biermann, hoofd ontwikkeling Kia: "De nieuwe technologie communiceert constant met de bestuurder en de auto om het interieur aan te passen aan zijn of haar humeur." Tijdens de CES toont Kia nog veel meer van het 'emotive driving' concept.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model