Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Jeep

Nieuws: Jeep

Ruimtewonder en mean machine

03.03.2008

Ze zijn lekker bezig bij Jeep: er komt een zevenzitter (de Commander), maar er zit ook een extreem snelle Grand Cherokee in de pijplijn. De Porsche Cayenne zou er nerveus van worden.

Het zal misschien niet vaak gebeuren, maar het kan wél: met zijn zeven het terrein in. In de nieuwe Jeep Commander is plaats voor 7 en het schijnt dat iedereen een prima uitzicht heeft dankzij de stadionopstelling van de stoelen: voorin zit je (relatief) laag en op de achterste (derde) zitrij lekker hoog. De Commander is een nogal hoekige auto die er vooral erg functioneel uitziet. Hij is leverbaar met een reeks indrukwekkende motoren waaronder een V8 met cilinderuitschakeling.

Jeep Wie graag een Jeep met sportwagenprestaties wil, moet even vragen naar de Grand Cherokee SRT8. Die heeft een 6.1 V8 met 415 pk aan boord. Die auto kan werkelijk álles in het terrein, maar op asfalt sprint hij in 5 seconden van 0 naar 100. Daar kan de Porsche Cayenne nog een puntje aan zuigen. En al helemaal omdat de SRT8 er ook nog eens erg lekker uit ziet.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model