Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Jeep

Nieuws: Jeep

Jeep pakt uit met zes studiemodellen

22.03.2013

Het Amerikaanse Jeep pakt fors uit tijdens de jaarlijkse Moab Easter Jeep Safari. Het merk neemt namelijk liefst zes verschillende studiemodellen met naar het evenement!

Het jaarlijks festijn trekt volgens Jeep duizenden fanatieke offroad-liefhebbers die gedurende een week lang op de meest beroemde en uitdagende paden van Amerika hun passie botvieren. Speciaal voor deze mensen komt Jeep met zes concepts op basis van de Grand Cherokee en de Wrangler die de extreemste capaciteiten van het merk en de auto´s naar boven halen.

Grand Cherokee Trailhawk
We beginnen met de Jeep Grand Cherokee Trailhawk. Met zijn bloedoranje kleur is hij direct de meest opvallende van het zestal. Jeep heeft gigantische 35 inch banden om 17 inch velgen gelegd, waardoor iedere heuvel of berg met gemak genomen moet kunnen worden. De 3.0 liter V6-EcoDiesel met allesbehalve bescheiden 260 pk moet beide assen van voldoende koppel voorzien om overal weg te komen. Een matzwart dak, one-off speciaal gefabriceerde dakrails en een diepzwarte grille moeten de al niet kleine auto nog stoerder en groter doen voordoen.

Wranglers
Naast de Grand Cherokee heeft Jeep vijf verschillende Wranglers tentoongesteld. De Mopar Recon, met een 6.4 liter V8 met 480 pk van Mopar, de Stitch die zo licht mogelijk gemaakt is en een Sand Trooper II, die op dezelfde immense banden van 39 inch als de Mopar Recon staat, springen er echt uit. Naast deze drie zijn er ook nog de Wrangler Slim, die meer voor het alledaagse gebruik ontworpen is, en de Wrangler Flat Top, waar Jeep de B-stijl en de ramen achterwege heeft gelaten voor een extra avontuurlijke Safari-look.

Vanaf aanstaande zaterdag zal de bonte collectie Jeeps tijdens het Moab Easter Jeep Safari-evenement te bezichtigen zijn.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model