Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Jeep Wrangler

Nieuws: Jeep Wrangler

Wrangler Dragon Design Concept

25.04.2012

Jeep mengt naar eigen zeggen twee krachtige iconen, de Wrangler en de Chinese draak. Het is de zoveelste Chinese special edition die we de afgelopen dagen voorbij hebben zien komen.

Volgens de Chinese kalender is het het jaar van de draak en veel fabrikanten hebben daar tijdens Auto China op ingesprongen: Ferrari heeft de 458 Special Edition, Audi de Q3 Jinlong Yufeng en Aston Martin de Dragon 88. Jeep wilde niet achterblijven en komt met de Wrangler Dragon Design Concept. De Amerikanen hebben waarschijnlijk een nieuwe stickerprinter want ze zijn helemaal losgegaan op de Wrangler Rubicon Unlimited die als basis diende.

Opzichtig
De zwarte Wrangler is van voor tot achter gedrapeerd in brons-gouden draken en ook het wielen ontkwamen niet aan de Chinese invloeden. De uniek vormgegeven wielen beschikken over vijf spaken en hebben details in dezelfde brons-gouden kleur als de versieringen op de carrosserie. Binnenin vinden we eveneens een goudkleurig thema. Opvallend detail is het schubbenpatroon aan de zijkanten van de stoelen. Verder werd het het zwarte dashboard vervolgens afgewerkt met, jawel, brons-gouden drakendetails.

Productie
Het betreft vooralsnog een conceptmodel, maar als er genoeg interesse is gaat Jeep de Dragon in productie nemen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model