Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Jeep Wrangler

Nieuws: Jeep Wrangler

Jeep bruint de Italiaanse Carabinieri deze zomer

28.06.2018

Het Fiat-Chrysler-concern (nou ja, Fiat vooral) deelt regelmatig cadeautjes uit aan de nobele strijders der Italiaanse wet. Alfa's, Lambo's, Lancia's… de Carabinieri heeft er al heel wat versleten. En dan steevast van het dikste soort. Ook deze Jeep Wrangler voor het surveillanceteam op de stranden van en rond Romagna past perfect in dit plaatje. Tjokvol Mopar-prullaria zit 'ie.

Om de Italiaanse Carabinieri stijlvol voor de dag te laten komen, heeft FCA ze gesponsord met een opgekalefaterde Jeep Wrangler. Die kan in de garage naast de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, de Lamborghini Huracan en de Lotus Evora S van de Italiaanse politiemacht. Concernbaas Sergio Marchionne kwam de Amerikaanse alleskunner hoogstpersoonlijk overhandigen schijnt. Maar beelden zijn daar helaas niet van.

Goede doel
De Wrangler is natuurlijk geschonken omdat de veiligheid van de toeristen en bewoners tijdens de drukke vakantieperiode prioriteit nummero uno is, uiteraard. Dat Jeep, waarmee ome Serge wilde plannen heeft, nu toch maar weer even het nieuws weet aan te stippen is slechts mooi meegenomen.

Zandhappen
Al zou je een Wrangler voorzien van de pietluttige TwinAir, dan nog staat 'ie z'n mannetje in welk terrein ook. Niettemin beschikt deze speciale politieversie over een dikke 2.7 liter diesel, goed voor 200 pk. Ook is de terreinbeul enkele centimeters extra verhoogd en rolt 'ie op potige 32 inch all-terrain banden. Dat wordt lekker zandhappen en bruin worden tegelijk voor de Carabinieri.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model