Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Jeep Wrangler

Nieuws: Jeep Wrangler

Jeep Wrangler fors vernieuwd

25.08.2010

Jeep heeft hun spartaanse Wrangler bijgepunt voor modeljaar 2011. De modificaties zijn met name aangebracht om het comfort en gebruiksgemak vanaf de bestuurdersstoel te verbeteren. De productie van de vernieuwde Jeep Wrangler is inmiddels opgestart in Toledo, Ohio (V.S.).

Al sinds 1987 blijft Jeep de Wrangler updaten zonder daarbij het oeroude uiterlijk verloren te laten gaan. Voor modeljaar 2011 hebben ze opnieuw veranderingen aangebracht. Het interieur profiteert daarvan het meest. Het nieuws voor het exterieur omvat het voortaan kunnen verkrijgen van een in de carrosseriekleur gespoten hardtop waarmee de Sahara-uitvoeringen een luxueuzere uitstraling krijgen. Verder voegde Jeep nieuwe koetswerktinten aan het palet toe.Detonator Yellow, Deep Cherry Red, Sahara Tan, Cosmos Blue en Bright White zijn erbij gekomen voor ieder model.

Interieur
De modeljaarwijzigingen voor het interieur zijn aanzienlijk rigoureuzer. Hoewel robuust van karakter is het positief dat de Wrangler stiller is geworden door het toepassen van betere geluidsisolatie. Ook is de terreinbeul overzichtelijker geworden door het monteren van een grotere achterruit. Andere verbeteringen maken onderdeel uit van de hertekende cockpit met zachte materialen en herontworpen instrumentenpaneel. Zo behoort een afsluitbare armsteun voortaan tot de standaarduitrusting en bevat het nieuwe multifunctionele stuurwiel meerdere bedieningsfuncties waaronder handsfree bellen. Muziek kan in het vervolg ook gestreamd worden dankzij de Bluetooth-interface. En andere externe apparaten kunnen gekoppeld worden via de USB-aansluiting of 12 Volt- of 110 Volt-stekker welke zijn ondergebracht in de beter te bereiken middenconsole. Wanneer Chrysler de Jeep Wrangler en Wrangler Limited van 2011 precies op de boot richting Europa zet is niet bekend. Aangepaste prijzen volgen eveneens nog.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model