Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Jeep Wrangler en Grand Cherokee

Nieuws: Jeep Wrangler en Grand Cherokee

Jeeps schitteren op de Miljonair Fair

08.12.2011

Dat de auto nog altijd een statusartikel is bewijst de tiende Miljonair Fair waar opnieuw diverse automerken acte de presence geven. Ook Jeep doet de jubilerende glamourshow aan, en wel met twee nieuwkomers: de Wrangler Arctic en Grand Cherokee Overland Summit.

Met een nationale primeur op een fortuinbeurs bevat de Jeep Wrangler Arctic natuurlijk een speciaal randje. Het model is herkenbaar aan de carrosseriekleuren Winter Chill, Bright Silver of Bright White in combinatie met een in carrosseriekleur gespoten hardtop en spatbordverbreders, Arctic-emblemen op de voorspatborden en een 'Yeti Footprint' afbeelding die over het linkervoorspatbord en de motorkap loopt. Verder onderscheidt de Wrangler Limited Edition zich door de stoer ogende velg/bandcombinatie van de Wrangler Rubicon voorzien van unieke semiglanzend zwarte 17 inch wielen. Een zwarte Mopar tankdopklep maakt het plaatje aan de buitenkant compleet.

Interieur
Het interieur van de Wrangler Arctic onderscheidt zich van andere Wranglers door stoelen met zwarte Tectonic-bekleding, Polar White-accenten, Arctic Orange-biezen en geaccentueerde stiksels. Motorisch is er de keuze uit een benzine en een diesel. De eerste betreft de 3.6 liter V6-benzinemotor die altijd is gekoppeld aan een automatische vijftraps automaat, en de andere is de 2.8 liter turbodiesel met naar wens een handgeschakelde zesversnellingsbak of een vijftraps automaat.

Grand Cherokee Overland Summit
Jeep Grand CherokeeOok de Jeep Grand Cherokee Overland Summit betreft een nationale primeur. Deze uitvoering kenmerkt zich zoal door een grille met roosterstructuur, mistlampen met chromen omlijsting en een Overland Summit-badge. Verder is de auto uitgerust met 20 inch velgen voorzien van een gepolijst frontaal oppervlak, hout op het dashboard en stuurwiel en New Saddle Brown-leder. In de stoelen wordt het speciale embleem nog maar eens herhaald. De Grand Cherokee Overland Summit is bovendien leverbaar in vijf exterieurkleuren: Brilliant Black, Mineral Grey Metallic, Rugged Brown Pearl, White Gold Metallic en Black Forest Green Pearl. Klanten kunnen kiezen uit drie motoren, een diesel (3.0 CRD) en twee benzines (3.6 V6 en 5.7 V8). Prijzen beginnen vanaf € 84.990,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model