Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Jeep Grand Cherokee

Nieuws: Jeep Grand Cherokee

Nieuwe Jeep Grand Cherokee

26.05.2010

De komst van de nieuwe Jeep Grand Cherokee nadert. Moederbedrijf Chrysler LLC laat weten dat de productie is opgestart en hij vanaf volgende maand bij de Amerikaanse dealers staat. Europa moet nog even geduld hebben, maar hij komt weldegelijk.

Chrylser claimt dat deze de eerste foto's en details van de geheel nieuwe Jeep Grand Cherokee zijn, maar wij weten wel beter. Ruim een jaar geleden werden alle 'ins and outs' van de auto al vrijgegeven. Daarna bleef het lang stil rondom de Grand Cherokee dat we hem al bijna waren vergeten. Maar nu nadert de komst van de Amerikaanse luxe terreinbeul dan echt. De productie is inmiddels opgestart in de Jefferson North fabriek van Chrysler en in juni zullen de eerste exemplaren op de trein richting de Amerikaanse dealers worden gezet. Europa volgt in de tweede helft van dit jaar. In eerste instantie is de nieuwe Grand Cherokee uitsluitend te verkrijgen met benzinemotoren, de dieselmodellen worden in een later stadium leverbaar. Prijzen volgen nog.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model