Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Jeep Grand Cherokee

Nieuws: Jeep Grand Cherokee

Cherokee diesel vanaf de zomer

23.02.2011

Medio dit jaar is de Jeep Grand Cherokee ook te verkrijgen met een zelfontbrander. De nieuw ontwikkelde zescilinder 3.0 liter turbodiesel is ontwikkeld door Fiat en komt in twee smaken.

Momenteel is de Jeep Grand Cherokee enkel verkrijgbaar met twee benzinemotoren. En hoewel deze krachtige Pentastar-V6 en HEMI-V8 een stuk efficiënter met brandstof omspringen met brandstof is een Grand Cherokee met diesel veel interessanter voor ons. Die komt er medio dit jaar en er is keus uit twee vermogensgradaties: 190 en 241 pk. Het koppel bedraagt respectievelijk 440 en 550 Nm.

Efficiënter
Van de lichtste variant kan Jeep de verbruik- en emissiewaarden nog niet noemen. De meest krachtige doet gemiddeld 8,3 l/100 km en dat is 17% zuiniger dan zijn voorganger terwijl het vermogen en de trekkracht met tien en acht procent steeg. Ook is de nieuwe diesel zeventien procent schoner geworden met 218 gram CO2 per kilometer.

Bekijk ons aanbod tweedehands Jeep Grand Cherokee

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model