Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Jeep Compass & Patriot

Nieuws: Jeep Compass & Patriot

Vernieuwde Jeep Compass en Patriot

02.10.2008

Jeep heeft de Compass en Patriot een update gegeven. Beide modellen hebben een grondig vernieuwd interieur meegekregen. Om die reden presenteert Jeep deze twee conceptcars in Parijs. De auto´s moeten de aandacht trekken om zo de vernieuwde interieurs te benadrukken.

De Jeep Compass en Patriot hebben veel kritiek moeten doorstaan wat betreft de interieurs. Voor de Amerikaanse markt mogen de interieurs dan voldoen, in Europa hebben wij hogere eisen wat betreft materiaalkeuze en afwerking. Jeep heeft de kritiek ter harte genomen en beide modellen aan de binnenzijde grondig vernieuwd.

Patriot Black Country & Compass Overland
Jeep Patriot CompassOp de stand van Jeep in Parijs staat allereerst de Patriot Black Country. Het model heeft behalve een opvallende kleur ook een aantal van de speciale Jeep Mopar-accessoires. Dat alles om de aandacht te trekken voor het vernieuwde interieur. Daar zien we namelijk een compleet nieuw instrumentenpaneel, een nieuwe middenconsole en aangepaste deurpanelen. Ook de materialen zijn verbeterd. Datzelfde geldt voor de Compass die in Parijs als Compass Overland is tentoongesteld. De naam Overland kennen we onder meer van de Grand Cherokee die in Overland-uitvoering wordt gekenmerkt door veel luxe. Dat is ook bij de Compass Overland het geval. Wanneer de vernieuwde Jeep-modellen bij de dealers staan is op dit moment nog niet bekend.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model