Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Jeep Cherokee

Nieuws: Jeep Cherokee

Jeep wijzigt motorpallet Cherokee

13.09.2018

De opwaardering van het uiterlijk van de Jeep Cherokee is gericht op zowel de voor- als de achterzijde van de middelgrote SUV. Ook het motorenpallet is tegen het licht gehouden.

Ook vele geavanceerde technische voorzieningen doen hun intrede en in het interieur worden nieuw ontwikkelde materialen toegepast. Onder de motorkap past Jeep op benzinegebied een viercilinder toe. Daarmee komt voor de Europese markt de 3.2 liter zescilinder benzinemotor te vervallen.  

Diesel
Verder levert Jeep de Cherokee met een 2.2 liter diesel in twee varianten 150 pk/350 Nm en 195 pk/450 Nm. Eerstgenoemde is gekoppeld aan een zeshandbak en de krachtigste is voor zien van een negentraps automaat en vierwielaandrijving.

Veiligheid
De Jeep Cherokee wordt leverbaar met de vierde generatie UconnectTM systeem met 8.4 inch touchscreen en integratie van Apple CarPlay en Android AutoTM. Over veiligheidsvoorzieningen geen klagen, van het actieve Forward Collision Warning-Plus met voetgangersdetectie tot Adaptive Cruise Control-Plus. In het najaar staat de Jeep Cherokee in nieuwe outfit bij de dealer.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model