Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Jaguar XKR

Nieuws: Jaguar XKR

Jaguar XKR aan de Speed

18.02.2010

Opnieuw lanceert Jaguar speciaal samengestelde optiepakketten voor de XKR: Speed pack en Black Pack. Ze zijn aan de buitenkant niet meteen zichtbaar, maar de XKR loopt er weldegelijk sneller om. De beide pakketten zijn exclusief voor de XKR.

Met 510 pk en 625 Nm blijven de motorische specificaties van de XKR onveranderd. Toch kan de Jaguar XKR met Speed Pack een hogere topsnelheid bereiken dan de elektronische gelimiteerde 250 km/h zonder dit pakket. Door een andere afstemming van de V8 en de versnellingsbak is 280 km/h mogelijk (tevens begrensd). Optisch is een XKR met Speed Pack onder andere te herkennen aan de frontsplitter onderaan de voorbumper, een iets groter uitgevoerde achterspoiler en chromen raamlijsten plus enkele andere glanzende accenten. De remklauwen zijn in het rood gespoten en voor de klant is er keus uit kleuren afkomstig uit het exclusieve Designers' Choice-programma van Jaguar. Vervolgens is het Active Differential Control aangepast om aan de gevolgen van de hogere topsnelheid te voldoen.

Black Pack
Jaguar XKRHet Black Pack is alleen in combinatie met het Speed Pack te bestellen en bestaat uit glossyzwarte raamlijsten, grille en 20 inch Kalimnos-lichtmetaal met daarachter rode remklauwen. In het interieur wordt er gespeeld met speciale lederen en fineerhouten kledij. Qua exterieurkleuren is er keus uit drie smaken te weten Ultimate Black, Polaris White en Salsa Red. De Jaguar XKR met Speed Pack en Black Pack wordt gepresenteerd op de Autosalon van Genève die over twee weken haar deuren opent.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model